Urmariti-ne pe:
Vezi Harta

Despre Pensiunea Popasul din Vale - Catalina

Pensiunea Agroturistică Popasul din Vale s-a născut din dorința de a crea un loc liniștit și accesibil pentru trecătorii din zonă.
Ne dorim ca pensiunea noastră, o dată vizitată, să rămână un loc de încredere unde să te întorci și a doua oară cu aceeași plăcere.

La doar 4 km de oraș, pe drumul dinspre Baia Mare spre Săcălășeni, la intrarea în satul Cătălina și aproape de malul râului Lăpuș (pe partea dreaptă după pod), se zărește o pensiune ce te invită să-i pășești pragul încă de la prima apariție.

Construită cu drag pentru cei care-și vor petrece câteva nopți la noi, pensiunea Popasul din Vale pune la dispoziție 5 camere clasificate la 3*** (margarete), complet utilate și dotate, dintre care 3 cu pat matrimonial și 2 duble twin .
Fiecare cameră dispune de baie proprie, balcon și TV .

Vă puteți începe ziua cu un mic dejun gustos, după care puteți sta liniștit pe terasa pensiunii noastre.
Personalul nostru amabil și mereu la dispoziția dumneavostră vă va oferi informații și idei de petrecerea timpului liber.

Spațiul verde ce înconjoară pensiunea vă permite să vă lăsați copiii să se joace liniștiți fără să vă faceți griji.
De asemenea, seara vă puteți relaxa în spatele pensiunii într-un foișor încăpător amplasat in spatele pensiunii și având o capacitate de 30 locuri. Pentru cei care preferă drumetiile, puteti să faceți o plimbare pe malul răului Lăpuș situat la câțiva metri de pensiune.

Salonul pensiunii este foarte generos și frumos decorat, acesta dispune de 30 de locuri pentru servirea mesei, sau pentru a sărbătorii diverse evenimente alături de prieteni.

În ceea ce privește mâncarea, vă invităm să degustați din preparatele tradiționale gătite însuși de proprietarul pensiunii, un bucătar cu experiență atât pe plan local cât și pe plan internațional.

Pensiunea noastră se poate închiria în totalitate pentru petreceri private, majorate, petreceri de Revelion sau diverse evenimente.

Pentru închirierea în totalitate a pensiunii, vă punem la dispozitie toate ustensilele și electrocasnicele necesare (mașină de spălat, călcător, masă de călcat, frigider, aragaz, cuptor, calculator, etc.)

Tot ce rămâne de făcut este să ne călcați pragul și să vă bucurați de confortul și serviciile noastre!

Vă așteptăm cu drag să beneficiați de tot confortul și căldura pe care pensiunea noastră o oferă!